Mijn ervaring als huwelijksfotograaf heeft me één ding geleerd: het is jullie dag en jullie bepalen hoe die eruit moet zien. Daarom neem ik graag de tijd om naar jullie verhaal en jullie verwachtingen te luisteren. Hieronder geef ik jullie alvast twee vaste formules mee en zoals jullie zien, is er ook een mogelijkheid tot een offerte op maat. Neem alles rustig door en neem ook een kijkje in de fotogalerij. Deze beelden zijn voor mij als fotograaf het ultieme bewijs dat spontaniteit een must is voor foto’s die echt aanvoelen.

Aarzel niet om contact op te nemen zodat we onder het genot van een kopje koffie kunnen bekijken of we als fotograaf en bruidskoppel matchen.

Standard

6 uur fotografie - zelf te kiezen
Album 20x30 - 18 spreads
Slideshow

Inclusief online galerij met foto’s zonder watermerk die jullie kunnen downloaden en delen.
Ook mogelijk om extra prints, canvassen en andere te bestellen.


€1400

Deluxe

9 uur fotografie - zelf te kiezen
Album 30x40 - 22 spreads
Slideshow
Incl. photobooth

Inclusief online galerij met foto’s zonder watermerk die jullie kunnen downloaden en delen. Ook mogelijk om extra prints, canvassen en andere te bestellen.


€1800

Offerte aanvragen

Mag het iets meer zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor jullie huwelijksfotografie op maat! Laat jullie alvast inspireren door deze extra mogelijkheden:

2 fotografen
Deluxe album
Volledige dag fotografie
Meerdere albums
...


Contact me

Huwelijken - FAQ

Zal er een tweede fotograaf bij zijn?

Afhankelijk van het pakket neem ik een second shooter mee zodat we alles tot in de kleinste details kunnen vastleggen. Vooral tijdens de ceremonies zijn twee fotografen handig omdat dit voor minder storende verplaatsingen zorgt.

Ik vind geen pakket dat me 100% ligt. ZIjn er nog opties?

Bovenstaande pakketten zijn slechts een indicatie. Aan de hand van jullie specifieke wensen en vragen - andere formaten albums, meer fotografen, … - stellen we een op maat gemaakt pakket op.

Kan ik de dag zelf beslissen jullie er langer te hebben?

Dit is zeker mogelijk, want de bedoeling is natuurlijk om jullie dag zo goed mogelijk vast te leggen. De optie om langer te fotografen bespreken we ook vooraf zodat jullie weten dat deze mogelijkheid bestaat. De dag zelf hoeven jullie het me enkel nog te vragen.

Welk materiaal gebruik je?

Ik denk persoonlijk niet dat materiaal alles is, maar het kan helpen. De dag zelf zijn we voorzien van de meest betrouwbare toestellen die alles op 2 kaartjes wegschrijven.

Een standaard huwelijk nemen we mee: 2x Canon 5D mkIV of beter, met een set prime lenzen van 24 tot 135mm.

Voor foto's op locatie waar we moeten flitsen hebben we studioflitsers op batterij mee!

Moeten we prints via jullie bestellen?

Om te garanderen dat de foto’s op absolute topkwaliteit geprint worden, is het aangeraden om de prints via mij te bestellen. Hiervoor werk ik namelijk samen met een gepassioneerd bedrijf uit de regio. Dit bedrijf hecht net zoals ik veel waarde aan kwaliteiten vakmanschap.

Fotografeer je ook huwelijken in het buitenland?

Hier staan we zeker voor open! Neem dus even contact met me op en we kijken wat mogelijk is.

Hoe moeten we verder afspreken?

Ik kom altijd eerst even langs voor een vrijblijvend gesprek. Pas verloofd? Plan dan gerust al een sessie in. In ons eerste gesprek geef ik kort wat uitleg over mijn werkwijze zodat jullie een idee krijgen van hoe alles op de dag zelf zal verlopen. Een tweede gesprek plan ik enkele weken voor jullie grote dag in zodat alles op jullie huwelijksdag vlotjes kan verlopen. Als jullie ondertussen vragen hebben, mogen jullie me steeds bellen.


klaar om jullie verhaal vast te leggen?