Prijzen photobooth

Basis

150 prints.
Basis ontwerp (geen logo).


€340/dag

Extra

600 prints.
Ontwerp op maat.
Foto's onmiddelijk delen via mail en SMS!


€390/DAG

Custom

Speciale wensen? Langere periodes? Volledige custom photobooth? Foto's rechtstreeks op jullie sociale media posten?

We werken graag samen om het perfecte pakket voor jullie event samen te stellen!


Bel of mail voor offerte op maat

FAQ

Kan de photobooth in X geleverd worden?

We plaatsen de photobooth in heel West-Vlaanderen van Kortrijk tot aan de Kust, maar deze stond ook reeds in Oost-Vlaanderen regio Gent, en zelfs op een huwelijk in Brussel! Je ziet dus, afstand vormt geen probleem!

Het plaatsen van de photobooth is gratis in een straal van 20km rond Kortrijk. Hierna rekenen we €0.40/km aan. Voor langere termijn huur en beurzen maken we natuurlijk een offerte op maat.

Waarom een booth hier huren?

Deze zijn op elk event een echte eye-catcher, en zorgen voor spontane momenten en herinneringen die anders nooit op de gevoelige plaat vastgelegd worden.

Zo kun je op je trouwfeest een photobooth 2 strookjes laten afdrukken en heb je ook een leuk gevuld gastenboek er bij, dat we ook kunnen meeleveren!
Als zaak kun je je zichtbaarheid online en offline verbeteren door ook de foto's te laten delen op de sociale media van de klanten en gasten op jullie beurs of event.

De booth is telkens perfect afgesteld op jullie event, dit altijd met een professionele dSLR camera, een supersnelle kwaliteitsfotoprinter, stabiele software en op jullie event afgestelde LED of flitsverlichting.

Wanneer word deze opgezet/opgehaald?

Iedere zaal en elk event zijn anders, dus dit bespreken we bij de boeking, we zijn echter heel flexibel hierin!

Krijgen we de foto's ook digitaal?

Vraag het even bij de bestelling en dan zorgen we dat 48u na het event alle foto's ook digitaal verstuurd worden!

Het is ook mogelijk om deze voor een supplement van €15 onmiddellijk op een pagina of website te laten plaatsen, zo is op een meerdaags event alles up-to-date en zien meer mensen al tijdens het event of beurs de foto's.

Hoe kan een photobooth mijn zaak helpen?

Deze kan ingezet worden in een winkel, op een beurs, personeelsfeest, ...

Hier kunnen de foto's automatisch geuploaded worden naar facebook of jullie website, zo is er meer verkeer op jullie sociale media of website.
Ook kan er gekozen worden om mailadressen te verzamelen voor een nieuwsbrief of actie, mits de nodige disclaimer te weergeven alvorens de gegevens te verzamelen!

Navraag beschikbaarheid photobooth

Wat moeten we nog weten? Specifieke vragen, speciale eisen, andere waken? Shoot!